stad

Upplev en annan stad ihop

Efter några år i samma förhållande kan det kännas som att man har hunnit göra alla typer av klassiska dejter ihop. Man har gått på bio, man har ätit på restaurang, man har gått skogspromenader osv. Fantasin kan ta stopp och istället nöjer man sig med att ligga hemma och titta på Solsidan och äta popcorn.

Det är inget fel med vardagsmys, men ibland behöver man lägga manken till för att det ska spraka till lite extra i förhållandet. Ett förslag är att åka iväg över dagen eller helgen och komma ifrån vardagen. Många tror att man måste åka utomlands för att få vila upp sig eller få miljöombyte. Men man kan få samma break bara en timme bort och det behöver inte bli krångligare.

Man kan upptäcka nya caféer och restauranger bara i närheten och behöver inte åka till Rom, Paris eller London. Det behöver inte bli så stort och pampigt, mindre städer har ofta även de spännande saker att erbjuda. Man kan titta i butiker, gå på muséum och samtidigt så kan man tillsammans upptäcka varandra på nytt. Släpp tankar om vad ni ska handla för mat eller att ni vem som ska ta hand om disken, det kan vänta.

Det måste inte innebära hotellnätter, packning och spabehandlingar. Gör inte ett så stort projekt utav det. Det viktigaste är oftast att man kommer ifrån vardagen och det gör man med en bussfärd bort. Sänk kraven och känn ingen press att det måste kosta en massa pengar. Ni är väl värda tid att umgås och med låga förväntningar så blir det oftast också bättre. Spendera tid tillsammans och håll kärleken vid liv, att strosa runt på gator man inte besökt förr kan var väldigt lugnande och spännande på samma gång. Ring din partner nu och boka in redan nästa helg!

Kommentera