begagnade bildelar

Upplevelsepaket

Någonting som jag verkligen uppskattar nu för tiden är upplevelsepaket. Det är ganska ovanligt trots att det är en så häftig idé! Hur många gånger har du inte fått paket och undrat vad du ska göra med saken du fått? Hur många bortslängda slantar eller återlämnade varor är det inte som hade kunnat läggas på ett upplevelsepaket istället? Det finns många anledningar till att ett upplevelsepaket är det du ska satsa på nästa födelsedag. Här kommer några av dem:

Vi unnar oss det inte själva

Ett upplevelsepaket innehåller alltså en upplevelse som personen i fråga får uppleva. Det är sällan man unnar sig sådana saker till en själv vilket gör att presenten är ännu roligare att få.

Den pryl man behöver köper man själv

Tvärtom gäller för alla prylar man oftast ger bort. Är det någonting man verkligen behöver så köper man det själv. Det är sällan man lyckas överraska någon med någonting som denne verkligen kommer att ha nytta av. Det finns alltså stor chans att prylen du köper till någon läggs undan och glöms bort.

Det finns något för alla

Vad som ska ingå i ett upplevelsepaket bestämmer du som köper det. Det finns oändligt många alternativ vilket gör att det med all sannolikhet finns någonting som passar den som ska få paketet. Koppla av på ett spa, åk ballong och ät picknick, kör lyxbil eller folkrace, paddla kajak ute i naturen, flyg helikopter över storstaden, hoppa fallskärm, gå på vinprovning eller glassprovning eller dyk djupt ned med en ubåt. Som du märker finns här många alternativ.

Skapa minnen för livet tillsammans

Men det kanske bästa med upplevelsepaket är att ni kan göra det tillsammans. Du behöver inte köpa en upplevelse enbart till den som ska få paketet, det kan ju vara ganska tråkigt faktiskt, utan roligare är att bjuda med den på något. På så sätt kan ni skapa minnen för livet tillsammans istället för att ge bort en surfplatta eller något annat.

Kommentera